Regio Brugge | West-Vlaanderen

Personal fitness trainer

Heb jij een passie voor het begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl? Zoek je naar een uitdagende en dynamische sportomgeving? Ben je klaar om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en persoonlijk te groeien?

Solliciteer nu en word onze nieuwe personal coach in de regio Brugge West-Vlaanderen!

Voordelen

Interactie

Als coach vergroot je je interactie met diverse klanten, wat leidt tot waardevolle inzichten en een groter professioneel netwerk.

Flexibiliteit

Als coach bepaal je zelf wanneer je wenst te werken. Je kunt je lessen plannen op basis van .je beschikbaarheid en voorkeuren via onze app. Dit stelt je in staat om je werk in evenwicht te brengen met andere activiteiten.

Differentiatie

Het aanbieden van personal training, zowel thuis als in de gym, onderscheidt jou als coach en trekt klanten aan die op zoek zijn naar op maat gemaakte oplossingen.

Verwachtingen

Houd er rekening mee dat de precieze eisen kunnen variëren afhankelijk van het vakgebied en het type coaching dat wordt aangeboden. Deze vereisten worden ook behandeld en voorzien in het intern opleidingstraject.

Vakkennis

Coaches moeten een diepgaande kennis hebben van het vakgebied waarin ze training geven, of het nu gaat om fitness, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling.


Uitstekende communicatievaardigheden zijn cruciaal om effectief instructies en begeleiding te kunnen geven aan klanten in hun vertrouwde omgeving.


Coaches moeten in staat zijn om de behoeften, doelen en beperkingen van individuele klanten te begrijpen en hierop in te spelen.


Het kunnen meebrengen van benodigde materialen of apparatuur voor trainingssessies is belangrijk voor effectieve huisbezoeken.


Een basiskennis van veiligheidsprotocollen en mogelijke noodsituaties is van groot belang, vooral bij trainingen in een huiselijke omgeving.


Coaches moeten professioneel en betrouwbaar zijn, zowel qua punctualiteit als in de manier waarop ze met klantgegevens en -privacy omgaan.

Klaar om de volgende stap te zetten?

Registreer je nu als coach bij JOEY’S en breid je klantenkring uit. Word lid van ons team en profiteer van de vele voordelen die we bieden!

    Solliciteer